Loslaten in Zeeland

 

 

Hier, in Renesse laat ik de website los. Lang naar toegewerkt, vaak uitgesteld hahaha. Niet precies wetend waarom..tot nu dan.. want vandaag is de perfecte dag om online te gaan! Het gevoel klopt, de wifi op de camping doet’t. Gisteren de zonsondergang aan zee, met mijn voeten door het water, het geluid van de golven, de bewondering voelen voor het leven. Loslaten wat niet meer bij me hoort, wat me niet meer dient en zo komt er meer energie vrij voor het manifesteren van mijn verlangens. Vannacht met mijn kinderen onder de sterrenhemel geslapen en vallende sterren gespot. Vertrouwen op het universum voor de juiste timing, love it:). Overgeven aan het leven, impulsen volgen mag best en het positieve zoeken in het negatieve. Free flowing fun!

 

2 gedachten over “Loslaten in Zeeland

 • 24 juli 2018 om 20:17
  Permalink

  A star is born! Ze was er altijd al. Nu zien we haar nog meer. En wat is ze mooi en wat verlicht ze veel.

  Elise, wat een geluk dat jij er bent voor wie je nodig heeft!

  Liefs,

  Jan

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *