Coaching

Mijn coaching is net als ik, door het leven gevormd. Aanvankelijk opgeleid als HBO Verpleegkundige met werkervaring in de reguliere geestelijke gezondheidszorg, asielzoekerszorg en palliatieve zorg. Hierin stond werken vanuit medische modellen centraal. Persoonlijk miste ik een laag in het contact en daar ben ik gaandeweg naar gaan zoeken. Voor mijn eigen life events ben ik naast reguliere hulp, gaan zoeken in de alternatieve hoek. Denk aan energetische therapie (healen en readings), medicijnwielopstellingen, kinesiologie, orthomoleculaire therapie, regressie/reincarnatietherapie en Osho meditaties. De opleiding tot Transformationeel Coach heeft me veel inzicht in mijzelf gegeven en heb veel werkvormen geleerd echter miste er nog steeds iets…

In mei 2023 de opleiding Energetisch werker( In Ons Centrum Lieveren) afgerond waarin ik geleerd heb over Energetische tools en hoe deze in te zetten in bij coaching. Een antwoord gevonden op de vraag:

‘ Hoe kan ik via intuitie werken en in zo kort mogelijk tijdsbestek jou helpen?’ Werkvormen die ik daartoe kan gebruiken zijn Aarden, Aurahealing, Voice Dialogue, Tijdlijn, opstelling met Cirkels, Voorwerpopstelling, Intuitief tekenen.

Ik wens te werken vanuit mijn Hart, Buik, Hoger bewustzijn en aanvullend vanuit mijn hoofd.

Ik gebruik gebeurtenissen en het gevoel erbij als poort naar zelfbewustzijn. Om te kunnen interpreteren, mocht dit nodig zijn, maak ik gebruik van de kennis van de Sleutel tot Zelfbevrijding van Christiane Beerlandt, de Tzolkin, Dierenwijsheid, het Sjamaans spiegelorakel, de natuur om mij heen en mijn hoger bewustzijn/ spirituele helpers(gids, engelen en ander spirits).

Ik heb veel over mezelf geleerd( en leer nog steeds) en vooral om mijn intuïtie, mijn lichaamswijsheid te vertrouwen.

Zo is mijn coaching ook…niet volgens regels maar intuïtief inzetten van de kennis die zich aandient. En..niets is gek.

Ik help je graag bewust worden van de obstakels en behoeftes op jouw pad zodat jij jouw leven weer in handen hebt, je de verbinding met jezelf weer voelt en daardoor meer Vrijheid!  

Tarief is €54 per sessie van een 1 uur/ €90 voor 2 uur