Healing

Auravitalisatie

Het vergroten van je leefkracht.

Tijdens deze sessie werk ik samen met mijn hoger bewustzijn, om jouw energieveld te harmoniseren. Voordat jij er bent, zuiver ik de ruimte en neem een moment van stilte om mij af te stemmen op mijn hoger bewustzijn en vraag deze energie via mijn hartchakra door mijn handen heen te werken. Ik zet mijn eigen behoeftes aan de kant zodat ik mijn aandacht volledig op jou kan richten. Van jou verwacht ik de bereidheid tot jezelf genezenJ

Ik werk met je energieveld en dat is een fijngevoelig veld. Dit energieveld ervaar ik als heilig en behandel dan ook met de intentie om heelheid te brengen.

Ik maak gebruik van de healingtechnieken vegen en kammen. Met het vegen worden verstopte hoofdmeridianen schoongemaakt waardoor gestagneerde energie weer kan gaan stromen. Meridianen zijn energiebanen die door je energieveld stromen van hoofd naar tenen en lichaamsdelen, organen, zintuigen en de psyche met elkaar verbinden.

Naast meridianen zijn er conditie-stralen, stralen die van buiten loodrecht op het fysieke lichaam staan en doordringen tot de binnenste aura. Dit conditie-aura  is een beschermend krachtveld dat het lichaam afschermt tegen bacteriën en aangetast bioplasma( energie- afval) uit de omgeving. De conditiestralen kunnen slap gaan hangen en bieden dan weinig bescherming meer. Middels de kamtechniek versterken de stralen en zo draagt dit bij aan het afvoeren van afvalstoffen, bacteriën en verontreinigde energie. De gaten in je buitenste aura worden gedicht en de opname van energie wordt bevorderd. Het zelfherstellend vermogen wordt vergroot.

Dus… ervaar jij een teveel aan:

•             Moeheid?

•             Lichamelijke klachten?

•             Psychische klachten?

•             Uit verbinding gaan?

•             Eenzaam?

‘ Eenzaamheid verdwijnt, wanneer belichaming verschijnt’

Ga je aan? Weet dat ik klaar sta om jou met veel Zin en Liefdevolle Aandacht te behandelen. Je bent welkom!

Graag ontvang ik je bij mij thuis in een rustig vantevoren gereinigde kamer waar je gaat liggen op een behandeltafel. Je begint op de buik en halverwege de sessie draai je om naar de rug. Je mag je volledig ontspannen en hoeft even helemaal niets. De behandeling duurt zo’n 60 minuten. Na de behandeling help ik je weer aarden indien nodig en kun je de wereld weer in. De ervaring is dat je je lichter en meer ontspannen voelt. Mocht je nadien ervaringen hebben die je voelt te willen delen, mag dat met mij. Ook kan ik je begeleiden als coach mochten er thema’s spelen die meer aandacht verdienen. Ik kijk en voel graag met je mee!

Tarief healing is €45 per sessie van een uur. Voor diegene met een krappe geldbuidel €30.